Wilt u de alleskunners van Duiveman inhuren voor een klus in Almere?

Woont u in – of in de buurt van – Almere en zoekt u naar een stucadoor voor bijvoorbeeld stuc- of pleisterwerk in uw woning? Dan bent u bij de stucadoors van Duiveman aan het juiste adres. Wij kunnen uw plafonds en muren een totaal nieuwe uitstraling geven. Dat kunnen we doen met stucwerk, maar ook door de plafonds en muren te verfraaien met sierlijsten. Om u duidelijk te maken wat wij allemaal voor u kunnen doen hebben we al onze diensten voor u op een rijtje gezet.

  • Stucwerk
  • Sierpleisterwerk
  • Sierlijsten
  • Spuitwerk
  • Rolputz
  • Spachtelputz
  • Muurschilderingen

Voor al onze diensten geldt dat we zorgen voor een vakkundige afwerking en een unieke uitstraling van uw woning of gebouw.

Stucadoor schept de gewenste sfeer in Almere samen met u

Gaat u verhuizen of wilt u uw woning of gebouw grondig onder handen nemen en zoekt u naar een stucadoor in Almere? De stucadoors van Duiveman zijn u dan graag van dienst en zorgen voor een nieuwe uitstraling van de binnenkant uw huis. Dat doen we in overleg met u. Wij horen graag wat uw wensen zijn. Dat kunnen ideeën zijn over de gewenste sfeer en uitstraling die het huis moet krijgen, maar dat kunnen ook ideeën zijn die tot op detail zijn uitgewerkt. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag en realiseren wij uw wensen.

Stucadoor in Almere die ook zorgt voor de afbouw van uw woning

Naast het werk van een stucadoor kunnen onze medewerkers ook totaal andere klussen voor u uitvoeren in Almere. Denk bijvoorbeeld aan allerlei dingen die komen kijken bij het afbouwen van een woning/gebouw, zoals het leggen van vloerverwarming of het plaatsen van een keuken. Wilt u meer informatie of wilt u dat onze stucadoors direct naar Almere komen, neem dan contact met ons op.